Sunday, November 26, 2006

New Camera and Midnight MadnessDeze mooie camera heb ik gisteren gekregen, als een heel vroeg verjaardagskado (14 februari... hopelijk niet voor de komende jaren, ha, ha). Een Kodak Z650, een super camera, kan vanalles, wat ik allemaal nog uit moet vinden, maar het leuke is,...... er zit een nachtstand en vuurwerk stand op, en daar kon ik gisteravond meteen gebruik van maken! Er was hier nl. Midnight Madness, de avond dat alle kerstverlichting Down Town aangaat, en alle winkels open zijn.Nou,die winkels hoefden we niet, maar wel die kerstverlichting. Grace vierde haar verjaardag, en met z'n allen zijn we er heen gegaan. Het weer werkte goed mee, niet koud, maar gewoon heerlijk avond weer!
Na heel veel foto's is deze de beste, gemaakt door Heleen, fotograaf, dus beter met de camera! Een overzichtje vanaf de brug!
Merry go Round
Deze vind ik zo mooi, Santa and his Sleigh!


En ja, bij hoge uitzondering, en na praten met Santa's Helper, mochten wij, groten!! ook bij Santa op schoot!! Natuurlijk heb ik dat gedaan, want het was de eerste keer dat ik Santa zag in het echt!! Vreselijke foto (sorry Henk) maar Heleen heeft ook machtige foto's gemaakt en die krijg ik nog, dus die volgen later! Een super avond, en heerlijk gespeeld met m'n nieuwe camera, nu maar eens kijken wat ie allemaal kan!!!!!!!

8 comments:

Anonymous said...

Bofkont! Geniet maar lekker van je mooie nieuwe camera. De foto's zien er in ieder geval super uit! Krijg ook langzaam weer zin in kerstmis :-) Groetjes Mireille_A

Je@net. said...

Oooh sis, wat gaaf zo'n nieuw speeltje alvast voor je verjaardag!! Super hoor!! Veel plezier ermee, maar dat zal wel lukken zo aan de foto's te zien!!

Mireille said...

gefeliciteerd! Wat een heerlijk cadeau! En wat een super foto's

JolandaV said...

Doe mij ook zo'n camera. Helaas moet ik nog lang wachten tot ik jarig ben.......

jannie said...

mooie camera hoor!! kan je mooie foto's maken voor op je site!!leuke foto ook van santa!!! geniet ervan!! wanneer ben je jarig???

TanjaG said...

Oh wat een super kado joh!
En wat GAAF die foto's met die lichtjes, wat een mooie traditie.
Heerijk dat bij jullie alles in kerststemming is, heb je zelf de boom al staan?
Wij blijven nog even in sinterklaassferen met klaasbrokken en pakjes :)

=Marianne= said...

Zo, dat zijn de betere kadootjes. Hartstikke mooi toestel en flink wat plaatjes schieten om aan ons te laten zien hoor, komen we alvast een beetje in de kerststemming :)

Monique said...

Ik heb de Kodak Z740 en ben er nog steeds superblij mee. Wat ook heel leuk is met die vuurwerkstand: je laat je kids zwaaien met lichtjes of bv sterretjes en dan een foto nemen (ze moeten zelf heel stil staan), dan zie je de beweging van het licht als een gekleurde sliert. Erg leuk!
De lo met de foto staat hier: http://m-scrapsite.fateback.com/foto-2006I.htm en dan moet je bij de onderste rij zoeken naar de LO vuurwerk.

Groetjes Monique