Wednesday, November 01, 2006

HALLOWEEN!!!!!Zo zag een huis hier in de buurt gisteravond uit tijdens Halloween!! Deze mensen waren helemaal uit hun dak gegaan en hadden er echt een spookhuis van gemaakt! Geweldig, helaas erg donker en mijn nietzosupergeweldige camera kan dat niet aan, maar toch..........Deze scarecrow, or whatever it is...... was helemaal verlicht met rode lampen, super!!! De man des huizes was net naar binnen, maar hij was verkleed als Zombie, en gaf de kinderen de Candy.... jammer dat we hem niet even op de foto konden zetten!


Vier meiden in de badkamer, zich klaar maken voor de Trick or Treat night!! Super, haren getoupeerd, zooitje lak erin, make-up op, zwarte spuitbus in de haren, ze zagen er niet uit!!Marloes en Lisanna, verkleed als 2 Hobo's (zwervers), ja, je moet toch wat als je met je zusje/nichtje meegaat, dan moet je je wel verkleden natuurlijk!

Anouk en Janelle, verkleed als........ al sla je me dood, maar ze zagen er lekker maf uit!!Marloes nog even alleen, niet erg scherp, maar toch is ie leuk!


En tot slot nog even de opbrengst van Marloes.. dit had zij allemaal opgehaald, Anouk.. precies dezelfde hoeveelheid!! Lang leve de tandartsrekening!!

10 comments:

Je@net. said...

Ziet er gezellig uit sis!!!

D@nielle said...

hahaha geweldig zeg ! En dan te bedenken dat ik daar nooit aan meegedaan heb ... zucht....

Snatertje said...

oooooooo wat leuk, hihi ziet er echt gezellig uit hoor die verklede meiden en jeetje wat ene opbrengst, inderdaad daar is de tandarts lekker zoet mee he.
Groetjes, linda

eliane said...

wat ziet dat er leuk uit !! die meiden , geweldig !!
Ik heb nog even aan jullie gedacht gisteravond !!

Francine said...

leeeeeuuuuk!

mireille said...

geweldig.. ben stiekum een beetje jalours!

Marjo said...

Wauw, wat wordt er daar een werk van gemaakt. Echt heel leuk. Hier zijn we voor het eerst naar een haloweentochtje voor kids in de buurt geweest (nou ja, Duuk dan, ik moest zingen) De meiden hebben het geweldig naar hun zin gehad en ze hebben NIET eng gedroomd ... zeggen ze ;-)

jannie said...

nou dat ziet er erg leuk uit hoor!! dan doen wij het maar simpel met sint maarten!! is natuurlijk wel een ander feest maar toch!! lekker snoepen jongens!!!

Anonymous said...

Wat een leuke BLog heb je! Heb hem gelijk aan mijn favorieten toegevoegd. Groetjes van Mireille_A

Anonymous said...

Wat heerlijk.....
Ik ben niet siekum jaoers....ik ben gewoon stinkend jaloers!
Zou willen dat wij hier Halloween hadden... :o(
St. Maarten is zo saai bijvergeleken Halloween.
Dus....hebben wij het lekker in Disneyland Parijs gevierd en echt geweldig zoals sommigen zich daar uitgedost hadden!!
Hebben werkelijk genoten daar!!

gr. Wilma