Sunday, October 22, 2006

Pumpkin Festival

Frankenstein was er ook!!


Dit weekend is er in Waterford het Pumpkin Festival. Heel Waterford ligt plat, straten afgesloten en iedereen is uit z'n dak gegaan qua versieren van de tuin of het huis! Er was een parade, maar ja, wij moesten eerst nog wat anders doen, dus die hebben we helaas gemist. Wel hebben we lekker door Waterford gelopen en genoten van wat we zagen. Gezellige drukte, verklede mensen, versierde tuinen, Spooky Sticks te koop, waarvan ik er 1 heb, die moet nog even op de foto, dus wordt vervolgd! Al met al een gezellige middag, en we kwamen lekker rozig thuis, het wordt al wat koeler hier, maar wel lekker!
Allemaal spookjes en wit geverfde pumpkins in de tuin.Dit was echt schitterend, een hele pumpkin stapel, Turkey ernaast op de tractor


Hier was de hele veranda versierd met uitgesneden pumpkins, en dan zo, dat er "Pumpkin Fest" stond, en er zaten kaarsjes in, dus dat gaf gezellig licht. Was bij avond vast veel mooier! Langs de dakgoot allemaal pumpkin lichtjes, echt super!! Je zag de mooiste dingen, maar lang niet alles staat op de foto!

Vandaag heeft Henk een "side job", even wat geld bijverdienen, nooit weg natuurlijk, en vanmiddag gaan we op visite, oftewel Cocktails.... ha, ik drink niet eens, dat wordt lachen!! Als het droog is, zal ik de Spooky Stick even op de foto zetten en later, of morgen, hier even plaatsen!

7 comments:

je@net said...

Oooh, wat ziet dat er leuk uit!!! Gezellig zeg! Kan me voorstellen dat jullie genoten hebben!!
Nog een fijne zondag!!

jannie said...

geweldig wat ziet dat er leuk uit man!! maar daar zijn de mensen ook wel een tijdje mee bezig om dat klaar te krijgen denk ik!!!vind het wel enorm mooi!!!

MaMaLoT said...

Wauw! Daar zitten wel een paar mooie scrapfoto's bij Marjolein!

Anonymous said...

Ik ben d'r suver jaloers op!!
Wil hier ook wel zo'n mooie pumpkin man voor de deur, maar ja, het leeft hier niet zo he??
Misschien over een paar jaar??? Voorlopig doe ik het dus maar met mijn kissie aan de muur..... :)

gr. Wilma

Liesbeth said...

Gezellige boel hoor, het heeft wel wat die herfst. Gisteren zag ik hier ook zo'n mooi rood boompje. Maar ik zal wel blij zijn als dat donkere weer weer voorbij is.

Andrea said...

Gaaf joh, vind het wel wat hebben, vind het zowiezo een warme kleur dat oranje

Francine said...

Oh prachtig, wat ziet dat er sfeervol uit!