Thursday, October 26, 2006

Het afvallen van de MapleHij wordt wel een beetje zielig he, mijn Maple Tree..... maar toch heeft ie redelijk mooie kleuren hoor, niet zo heel erg rood, maar toch...... onder de boom liggen ontiegelijk veel bladeren, die ik zopas maar eens op een hoop geharkt heb. Daar zaten trouwens wel mooie rooie tussen.. waren ze er dus toch, maar niet toen ik ze wilde zien!! Zo heel erg kaal is ie trouwens nog niet hoor, als je em vergelijkt met die van de overburen, daar zit haast geen blad meer aan. Maar die van de naaste buren.... goh, die is nog zo mooi vol... ben er jaloers op.


Het is wel een erg groot verschil zeg.......Nou ja, misschien moet die van ons in het voorjaar een mest laag hebben, geen idee!! Geeft niets, de straat is gevuld met deze bomen en de een is mooier dan de ander.

Nog even een ander nieuwtje, Henk had gisteravond op school een test......Nou, één, het bleken er dus twee te zijn, en dat terwijl hij voor de tweede nauwelijks geleerd had! Hij zag et wat sombertjes in, maar..... op de eerste test scoorde hij 100% (= 10) en op de tweede test 83% (= 8,3)!! Heel netjes dus, en hij was er ook erg blij mee!! Nog even doorzetten, dan heeft ie in December 3 weken vrij en dan Januari nog en het examen. Officieel daarna nog een cursus maar hij wil even pauze nemen hierna. Het is allemaal best wel zwaar, hele dag werken op ma. en woe. even 1,5 uur heen en weer, 3 uur les...... hakt er best in hoor!! Ik geef em groot gelijk, even bijkomen en dan met frisse moed weer aan de volgende beginnen. Wanneer... geen idee!!

5 comments:

nanne said...

Via Paule kwam ik op je site terecht! Gewoon leuk om eens een kijkje te nemen bij iemand die naar Canada is vertrokken. zal zeker vaker langskomen. Grappig dat tjdverschil!!
Groet uit Fryslan,
Nanne

Je@net. said...

Nu gaat et echt hard met de maple tree, prachtig die rode kleur! Ook hier krijgen de bomen steeds meer herfstkleuren en gisteren heb ik prachtige foto's gemaakt van de vliegenzwammen hier in de tuin. Tja en dan vandaag 23 graden, wat een weertje zeg!
Henk jongen, fantastisch zoals je die cursus tot een goed einde gaat brengen!!!
Groeten aan iedereen, Je@net.

Marjo said...

Onze "vlammetjes" (twee bomen in de wijk die altijd prachtig rood kleuren) zijn ook bijna kaal ineens.. jammer hoor, ik kan daar zo van genieten.
Wat goed van Henk zeg, zonder te leren een 8,3! Groot gelijk dat hij even een studiepauze in last, straks. Ik vind het knap hoor werken en studeren, terwijl je ook nog eens net verhuisd bent!

eliane said...

ja hij wordt nu echt kaal maar ik vind ém best nog wel mooi, ik kan die van de buren natuurlijk niet goed zien...hahaha.
Hieer is het rond de 22 graden , de bomen worden wel kaal maar het lijkt geen herfst.

Wat goed van Henk dat hij die twee testen heeft gehaald ! en een studiepauze .. groot gelijk want het is nogal een bealsting zeg !!

Hoe is 't met de meiden ???

de groetjes aan iedereen !!

moniek said...

Ha Marjolein!

Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden en nu heb ik die van jou dus ook ontdekt! Hij staat bij mijn favorieten, dus ik kom vanaf nu regelmatig even kijken :)
Grappig hoe klein het wereldje dan opeens weer is!
Ik zie dat er in jouw leventje veel veranderingen zijn geweest, sinds de laatste keer dat we contact hadden... ik ga nu je blog even verder lezen!

Groetjes, Moniek