Friday, October 13, 2006

First snow in October!De foto is wat donker, maar zo was het hier om half 8 vanmorgen, sneeuw vegen van de auto!!!!!!! Niet te geloven zeg, sneeuw in oktober.... Dan hebben wij hier nog mazzel, want meer de kant van Niagara Falls op, is het bar en boos, 30 cm sneeuw, no power..... ben je mooi klaar mee zeg!! Niet te vergeten helemaal naar het Noorden, bv. Thunder Bay (ong 17 uren rijden hier vandaan), daar is het erg, daar is een Snow watch.... geen school voor de kids......mensen wat een leven!

Dit is echt donker, maar een vaag overzichtje van de tuin, de sneeuw zie je dwarrelen. (die rook is van mijn sigaret ha, ha!!) Toen ik net de kids naar school had gebracht en even boodschapjes ging doen, liep ik zelfs door hagel..... OK this is life in Canada I guess?!

Dan even een update over Marloes, velen vragen er naar;

Gister middag had ik een huilende Marloes aan de telefoon, die het gepest van die ***** jongens zo zat was, dat ze in staat was ze helemaal verrot te slaan....... Shit...... ik zag het al voor me, ben ik de auto gesprongen en naar school gereden. Samen zijn we naar de principal gegaan, en we hebben er over gepraat. Zij wist van niets...... was behoorlijk kwaad, heeft de namen genoteerd en heeft ze voor Math (die klas heeft ze samen met hun) naar haar office roepen.. Helpt dat niet, dan belt ze de ouders... helpt dat niet, dan worden ze geschorst en mocht dat ook nog niet helpen, dan haalt ze de police to school........
Gatverdegatver..... ik vind dit zo ontielijk vervelend, dat mijn kind dat nooit last had op school, en stapels vrienden had...... zij zit hier met de ellende en voelt zich shit.........
Ik hoop zo dat dit helpt..... en dat ze, als het niet helpt, haar handen thuis houdt........

8 comments:

Je@net. said...

SNEEUW!!! Brrr, nog niet aan denken! Hier gisteren nog lekker genoten van et zonnetje en hoop dat et nog ff zo blijft!!
En marloes; kop op meis, dikke knuf van mij!!!

jannie said...

he marloes kop op hoor!! dit is allemaal wel heel vervelend en zit je ook echt niet op te wachten!! maar hou de eer aan jezelf en probeer dei pubers te negeren!!! ze zijn geen knip voor de neus waard joh!!wel heel gemakkelijk gezegd natuurlijk maar negeren wil wel eens helpen en goed dat jullie bij de princepel zijn geweest!!!
wat die sneeuw betreft mooi gezicht hoor al moet ik er hier niet aan denken!!! hou het maar lekker daar!!(LOL)

Marcel. said...

Hey Marloes!!
Smijt ze maar een sneeuwbal voor hun kaneus...die er stiekem maar een klein ijsballetje tussen, komt wat harder aan!! oh jee, dit mag die oom van je helemaal niet zeggen natuurlijk, maar ik vind het knap kl... dat ze je er steeds zo pesten. Ik vind het knap van je hoor, dat je je handjes thuis houdt; volhouden hoor, wie het laatst lacht, lacht het best!!!
Ik ben trots op je!!!!!
Liefs, Marcel.

Petra said...

Hoi Marjolein,
wat een verschil met ons hier in Holland. 13 oktober en de thermometer in de auto gaf 20 graden celcius aan. Ook absurd voor deze tijd van het jaar. Zeker aangezien we toch min of meer op dezelfde breedtegraad zitten. Maar ja, jullie hebben die labrador en wij een ander. (Labrador is de naam van de zeestroming afkomstig van de polen - Geografisch feitje. Je bent en blijft een Geography teacher niet?!)

Andrea said...

Yeah sneeuw!!

en Marloes... kop op Vind het zo balen voor je, en hoop dat het gauw ophoudt!

Anonymous said...

Kwam vast omdat het vrijdag de 13e was....vast!!
Hoop dat dat inderdaad waar mag zijn en dat het verstand van die jongeren snel komen mag!!

Bedenk maar dat ze last hebben van hun hoektandjes....is wat lastig op deze leeftijd en als ze ouder worden, gaat het wel over.....:D

snatertje said...

wow sneeuw in oktober, klein beetje is wel leuk maar daar aan de ander ekant is het wel meteen raak he bleh.
OO marloes kop op he meis, jij lacht het laatst denk erom hoor.
Wow die principal neemt geen halve maatregelen, ik hoop dat het werkt en dat het tij gaat keren en Marloes het leuker gaat krijgen op school.
Sterkte meiden.
Liefs, Linda

D@nielle said...

wow die sneeuwberichten, brings back memories ! Balen dat Marloes zo getreiterd wordt zeg, toevallig was ik in de mediatheek hier een video over aan het kijken ! Over hoe hier aan werd gewerkt. Best goed eigenlijk, maar ieder school gaat daar op z'n eigen manier mee om. Hoop dat het snel overgaat !