Monday, October 30, 2006

Abraham!Deze Abraham zat afgelopen vrijdag op het bankje bij Grace en Sieger voor het huis! Met een grote beker Tim Hortons coffee in de hand, Siegers vaste coffee stekje!


Dankzij Egbert en Heleen, die hier sinds September ook wonen en professionele fotografen zijn, heb ik een aantal foto's van het feest!Er was genoeg te eten en drinken, Grace had 9 pizza's besteld en later zelfs nog 3, omdat ze dacht dat er niet genoeg was! Ik denk, dat zij het hele weekend van pizza's gesmuld hebben, want ik geloof dat er echt nog wel wat over was na die laatste bestelling!

Ook was er een mooie grote taart besteld met zoals je kan zien de tekst Happy 50th Birthday Sieger en leuk gedecoreerd met ballonnen van icing of hoe dat ook maar heet:-) Smaakte errug lekker.


Natuurlijk moesten we met z'n allen "Happy Birthday" zingenen blies Sieger 5 kaarsjes uit, ze stonden per stuk voor 10 jaar! Voor de niet kenners van onze fam. van links naar rechts, Sieger, ikke, Henk, Egbert, Anouk en Grace. Al met al hebben we een erg leuke avond gehad, en Sieger was inderdaad zeer verrast, dus de Surprise Party was goed gelukt!

_______________________________________

Dan wil ik iedereen nog even bedanken voor de beterschaps wensen, ik voel me ietsie beter, maar zit vandaag nog wel binnen en de meisjes zijn voor het eerst alleen naar school. Anouk op de fiets en Marloes lopend. Voel me wel wat schuldig maar ik wil toch graag hier van af......... en ze vinden het niet erg!

3 comments:

Je@net. said...

Wat een leuke foto's!!! Ziet er uit als een gezellige avond samen!!!
Fijn dat je je weer ietsje beter voelt!!

Snatertje said...

das een gezellig feestje geweest, leuke foto's.
groot gelijk dat je ff binnen bleef hoor, goed beter worden anders heb je het zo weer terug.
Hoe is het nu bij Marloes op school, met die jongens. ik hoop dat het rustig is.
Groetjes Linda

mireille said...

oh meis heerlijk om een foto van jou te zien en je ziet er blij uit.
*dikke knuf*