Saturday, July 15, 2006

Eindelijk wat "eigens" in huis

Eigenlijk alles hier in huis, buiten de dingen die we meteen moesten aanschaffen, was of geleend, of tweede hands. Zo ook de bank die we hadden.... Niet echt onze smaak, en hij zat voor geen meter, vond ik dus. Donderdag zijn we er dus op uit gegaan, en hebben een nw. bank gekocht, leer, chocolade brown, en een zeer comfortabele zit.


Dit is de "love seat" oftewel, de 2 zits bank, met....... reclainers, aan de zijkant zit een knop, trek eraan en de voorkant schuift uit, zodat je lekker lui kan zitten! Eerlijk gezegd had het voor mij niet gehoeven, maar........ toegegeven, als je lekker naar een film kijkt, zit het zalig!


Zo is het geheel, 3 en 2 zits, nog even wat schuiven, totdat we de goede indeling hebben, maar ooooooooh boy, het begint nu een beetje naar et zin te worden. Gelukkig!! Nu of di. of woe. onze inboedel hier, en dan.............. genieten!!!!!!!!!!

En niet te vergeten...... we hebben ook een nieuwe vaatwasser gekocht, er zat er hier wel 1 in hoor, van het jaar nul! Na ong. 15 min. klungelen, had ie soms zin om de vaat te wassen, maar de helft was nog nat als het klaar was, er bleef ong. 10 cm. water onderin staan, dus........ hoppa, we geven toch dollars uit bij de vleet, dan kon dit er ook nog wel bij! Geen foto van, maar ik kan wel lekker de boel erin zetten en vanavond de 1e draaibeurt testen!!

1 comment:

snatertje said...

heee marjo, gaaf joh een loveseat, lijkt me heerlijk om in te zitten en dan inderdaad een film kijken hihii.
lekker he, al iets van jezelf in je huisje.
groetjes, Linda